Kunsten å arbeide med nordmenn

0002
kr300.00
På lager
1
Produktdetaljer

Ville du ha spilt sjakk eller poker uten å lære deg spillereglene først? Dersom du ikke er oppvokst i Norge, kan samhandling med nordmenn uten å forstå den norske måten å gjøre tingene på, være som å spille sjakk eller poker uten å kunne spillereglene. Norske arbeidsplasser drives av mange regler som er svært forskjellige fra andre vestlige kulturer, noe som ofte fører til forvirring og misforståelser.

‘Kunsten å arbeide med nordmenn’ forklarer på en klar og lettfattelig måte hvorfor nordmenn flest tenker og handler som de gjør og hvilke forventninger som er vanlige, og den gir deg tips gi deg tips til hvordan du skal håndtere utfordringene du vil finne på norske arbeidsplasser. Du får anledning til å reflektere over sosiale normer og verdier og hva som regnes som akseptabel oppførsel i Norge.

Boken er også aktuell for nordmenn som ønsker å reflektere over hvilke elementer ved egen kultur som kan være utfordrende for innvandrere å forstå.

Denne boken er utgitt på engelsk under tittelen ‘Working with Norwegians’, vennligst se den engelske versjonen av denne siden for informasjon om denne utgaven.

Lagre dette produktet til senere