Kunsten å søke jobb i Norge

0001
kr200.00
På lager
1
Produktdetaljer

Denne boken er unik fordi den er skrevet spesielt for dem som ikke vokste opp i Norge. Boken går steg for steg gjennom hele prosessen med jobbsøking, og er fullpakket med praktiske tips. Den starter med hvordan du får din utenlandske utdanning anerkjent i Norge, og slutter med hva du kan forvente når du har fått din første jobb.

Ved utforske de typiske feilene som utlendinger ofte gjør; vil du lære hvordan du kan selge din kompetanse og personlige kvaliteter på en troverdig og kulturelt akseptabel måte i Norge. Du vil samtidig få en forståelse for hva norske arbeidsgivere tenker, og hva de ser etter og vektlegger i en ansettelsesprosess.

Når du har denne kunnskapen, vil du bli en reflektert og godt forberedt jobbsøker, noe som vil gi økt selvtillit gjennom hele prosessen.

Denne boken er utgitt på engelsk under tittelen ‘Applying for jobs in Norway’, vennligst se den engelske versjonen av denne siden for informasjon om denne utgaven. Den er også utgitt på ukrainsk: ‘Мистецтво пошуку роботи у Норвегії’, russisk: ‘Искусство поиска работы в Норвегии’ og på litauisk: ‘Menas susirasti darbą Norvegijoje’. Hvis du trykker ‘Kjøp’, vil du kunne velge ønsket utgave.

Lagre dette produktet til senere